Evidentia Psykoterapi erbjuder evidensbaserade behandlingstjänster till företag samt kommuner och landsting. De tjänster som erbjuds är individuella psykoterapeutiska insatser utifrån Kognitiv beteendeterapi samt Psykodynamisk terapi. Vi erbjuder även familjeterapeutiska insatser och gruppbehandlingar.

Evidentia Psykoterapi erbjuder ett brett utbud inom psykoterapeutiska tjänster för att kunna ge varje individ en skräddarsydd behandling. Vi strävar efter att medvetet och systematisk bygga varje behandling på bästa möjliga vetenskapliga grund (evidens) samt att ständigt mäta effekten av den vård som ges.

Genom att hyra in tjänster från Evidentia Psykoterapi kan verksamheter på ett kostnadseffektivt sätt se till att kostnader avseende till exempel psykosociala behandlingstjänster blir rörlig och balanserar på så sätt utbud och efterfrågan på området. Evidentia Psykoterapi har kompetens att täcka hela den första linjen av uppdrag inom primärvården både avseende vuxna samt förstalinjen-uppdrag för barn och ungdomar.

Evidentia Psykoterapi erbjuder tjänster som:

-Psykoterapi

-Psykosocial behandling inom primärvården både avseende förstalinjen för vuxna och barn- och ungdomsuppdraget

-Familjebehandling

-Gruppbehandling

-Konsultation

-Utbildning

Kontakta oss med er förfrågan då vi kan skräddarsy uppdrag/behandlingar utifrån aktuellt behov!