Podcast

with Inga kommentarer

Podcasten Föräldramakarna finns nu att lyssna på! Ni hittar avsnitten på Acast, iTunes eller i podcaster! Vi publicerar ett avsnitt i veckan.

Vi börjar i Föräldramakarna att prata om konkreta strategier man som förälder kan tillämpa för att förändra sitt bemötande i olika situationer och i relation till sitt barn. Det som steg i att skapa mindre tjat och bråk och ett bättre fungerande samspel. VI kommer dela med oss av strategier som blir som ”hemuppgift” till nästa avsnitt. Tanken med det är att förändring sällan kommer till om man bara tänker, det kan vara ett första steg att medvetandegöra men sedan behöver man faktiskt göra. Därför tänker vi att konkreta hemuppgifter kan vara en hjälp på vägen! VI försöker på ett tydligt och lättillgängligt sätt även ge föräldrar ökad förståelse för barns utveckling för att bättre kunna anpassa sitt bemötande. Föräldramakarna, för starkare föräldrar och tryggare barn! Positivt föräldraskap!

Skriv gärna till oss med frågor eller med andra tankar och idéer! foraldramakarna@gmail.com

föräldrastöd

https://itunes.apple.com/se/podcast/foraldramakarna/id1148711057?l=en

Följ oss eller gilla oss: